Bulancak 2. etap TOKİ başvuruları başladı!
Bulancak Pazarsuyu Emecen mevkiinde yapımı devam eden 2. Etap TOKİ konutları için talep başvuruları Bulancak Belediyesi tarafından alınacak.

Bulancak Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Bulancak Belediyesi İşbirliği çerçevesinde inşa edilen ve satışa sunulacak konutlarla ilgili başvuru talepleri 14- 25 Eylül 2020 tarihleri arasında alınacaktır. Daha önce başvuruları iptal edilenler öncelikli olmak üzere başvurular Bulancak Belediyesi Beyaz Masa üzerinden yapılacak olup,  122 m2 (3+1) ve 155 m2 (4+1) konutlar üzerinden kabul edilecek denildi.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bulancak Belediyesi olarak, 1. Etap TOKİ konutlarında olduğu gibi 2. Etap TOKİ’nin de takipçisi olarak ilçemize kazandırılmasını sağladık. Vatandaşlarımıza hizmet noktasında her alanda elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Bulancak Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181