Giresun Bulancak TOKİ 2. etap başvuruları 31 Aralık 2020'de sona erecek!

Toplam 159 adet konutun kuralı satılacağı Giresun Bulancak Toki 2. etap başvuruları 31 Aralık 2020 tarihinde sona erecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Giresun Bulancak Toki 2. etap başvuruları 14 Aralık 2020 tarihi itibariyle başladı.

98 adet 3+1 ve 61 adet 4+1 konut için toplanacak olan Giresun Bulancak Toki evleri başvurusu 31 Aralık 2020 tarihinde sona erecek. Giresun Bulancak 2. etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen Giresun Bulancak Toki başvurusu TC. Ziraat Bankası AŞ. Sadece Temerküz Şube tarafından kabul edilecek.

Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacaktır. 

Giresun Bulancak Toki 2. etap başvuruları detaylarını sizler için derledik. Toki Giresun Bulancak başvuruları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Giresun Bulancak Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181