Giresun Bulancak TOKİ 2. etap ihalesi 22 Ağustos 2019'da!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Giresun Bulancak Toki 2. etap ihalesi 22 Ağustos 2019 tarihinde yapılacak.

228 konuttan oluşacak olan Giresun Bulancak Toki 2. etap projesinin ihalesi 22 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Toki Giresun Bulancak projesi için çalışmalara ihale gerçekleştirilip sonuçlandıktan sonra başlanacak.

Giresun İli Bulancak İlçesi 2.Etap kapsamında inşa edilecek olan Giresun Bulancak toki evleri projesi kapsamında 24 adet dükkan, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak. Giresun Bulancak Toki ihalesinin yapılacağı yerin açık adresi açıklandığı zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Giresun Bulancak Toki 2. etap ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sami PEKDEMİR 5 yıl önce

İnşAllah hayırlı olur başlarlar iki yıl oldu

Avatar
Sami 5 yıl önce

İnşAllah hayırlı olur başlarlar iki yıl oldu

Avatar
Tayyarkaya 4 yıl önce

Avatar
RAMAZAN 4 yıl önce

2.yıl önce Bulancak 2.etap TOKİ’den daire almak için para yatıran vatandaşların paraları geri iade edilecekmiş peki onca sene daire alma Sevinç’i yaşayan ve gerçekten bir eve ihtiyacı olan bu insanların mağduriyetleri nasıl ve ne şekilde giderilecek ??

banner182

banner181