Giresun TOKİ Evleri 2019!
Konut alıcıları tarafından merak edilen Giresun Toki Evleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Giresun Toki Evleri 2019 detayları belli oldu. Giresun yeni Toki evleri arasında Giresun Güce Toki projesi ve Giresun Aksu projesi bulunuyor. 

Giresun Toki 2019 projeleri arasında yer alan ve Toki 50 bin konut Giresun kapsamında inşa edilecek olan Giresun Güce'de başvurular 6 Mart - 19 Nisan tarihleri arasında yapılırken Giresun Aksu Toki projesinde 11 Mart ile 19 Nisan'a tarihleri arasında yapılacak.

Giresun Güce Toki başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Giresun Güce Şubesi aracılığı ile kabul edilecektir. Giresun Aksu Toki başvuruları ise T. Halk Bankası A.Ş.’nin Giresun İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecektir.

Giresun Güce Toki satış duyurusu için tıklayınız.
Giresun Aksu Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Giresun Toki Evleri 2019  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181