TOKİ Giresun'da 209 konut 16 Ocak'ta satışa çıkarıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 209 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Giresun Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 16 Ocak - 30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecektir.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi kapsamındaki konutların fiyatları 161 bin 685 TL ila 264 bin 455 TL arasında değişiyor. Konut seçimini yapan alıcılar %10 peşinat 108 ay vade, %15 peşinat 120 ay vade, % 25 peşinat 144 ay vade ve %10 indirimli fiyat üzerinden % 40 peşinat 24 ay vade alternatifleri çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklardır. 



TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181