0.98 faizli konut projeleri İzmir!
0.98 faizli konut projeleri İzmir detaylarını sizler için araştırdık. Sektörü hareketlendirecek ve firmalarında elinde bulunan konut stoğunu eritmesinde katkıda bulunacak olan 0.98 konut kredisi kampanyası kapsamında ev sahibi olmak isteyenlerin kredili konut alımı olanağı kolaylaşıyor.

Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri İzmir !
KONUTDER ve Ziraat Bankası önderliğinde başlatılan 0.98 konut kredisi kampanyası kapsamında Vakıfbank, Halkbank ve İş Bankası'nda sonra son olarak Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım'da katıldı. 0.98 konut kredisi kampanyasından yaranabilmek için bu 6 banka ile anlaşmalı konut projeleri kapsamında yer alan dairelerden satın almak gerekiyor. 

​Faizlerin yüzde 1,78 olarak belirlendiği 0.98 ev kredisi kampanyasında alıcıya 0,98 faiz oranı yansıtılarak ödeme planı çıkarılıyor. Bankalar ile çalışan inşaat firmalarının konut projelerinden daire alan kişilere 0.98 konut kredisi yanı sıra 120 aya varan vade seçenekleri ve 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanma imkanı sunulacak. Bu anlaşmalı projelerden daire satın alındığı taktirde kredinin yüzde 0,98'lik kısmını müşteri kalan yüzde 0,80'lik kısmını ise inşaat firmaları karşılıyor. Bu kapsamda bizde sizler için İzmir konut projeleri 0.98 faizli listesini araştırdık.

İşte 0.98 faizli konut projeleri İzmir listesi;
- Dap İzmir
- Cadde Bostan
- Aryom Koru
- A Loft Bornova
- Akçay 41
- Park Yaşam Ataşehir
- Karşıyaka Towers

0.98 faizli konut projeleri İzmir detaylarını sizler için derledik. İzmir 0.98 faizle ev ve İzmir 0.98 faiz konut ile ilgili gelişmeleri ve haeberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181