15. Gayrimenkul Zirvesi öncesi yöneticiler buluştu
"Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu" GYODER, 15. Gayrimenkul Zirvesi öncesinde, Başkan Yardımcısı ve Organizasyon ve İletişim Komitesi Başkanı Füsun Yılmaz Phillipson öncülüğünde oluşturulan "Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Platformu" ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere sektörün önde gelen firmaların pazarlama ve kurumsal iletişim yöneticileri ile bir araya geldi.

1999 yılından bu yana 300 'e yakın üyeyi temsilen, sivil toplum kuruluşlan ve kamu kurumlarıyla yürüttüğü işbirlikleri ile sektöre ilişkin tüm süreçlerde etkin rol üstlenen GYODER, düzenlediği ve artık gelenekselleşen Gayrimenkul Zirvesi, Gelişen Kentler Zirvesi, sektörel seminerler ve konferanslar, eğitimler ve yayınlarla sektörü bilgilendirmeye devam ediyor. Çalışmalarını yürütürken dernek üyelerinden ve sektörün önde gelen firmalarından aldığı destek ve ortak işbirlikleri ile daha da güçlenen GYODER, Mayıs ayında gerçekleştirilecek 15. Gayrimenkul Zirvesi öncesinde karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak üzere gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının yöneticileri ile The House Residence Bomonti Comune'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

GYODER Başkan Yardımcısı ve Organizasyon ve İletişim Komitesi Başkanı Füsun Yılmaz PHILLIPSON öncülüğünde oluşturulan Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Platformu evsahipliğinde düzenlenen kahvaltıda; İŞ GYO, SİNPAŞ, TORUNLAR GYO, GARANTİ MORTGAGE, TEKFEN EMLAK, APEC, ÖZAK GYO, SOYAK, NEF, TAHİNCİOĞLU HOLDİNG, FYP/ YENİGÜN. DKY. KOÇ İNŞAAT, PİYALEPAŞA ve SERVOTEL'in pazarlama ve kurumsal iletişim yöneticileri ile 15. Gayrimenkul Zirve'sine ve sektörün önemli konularına ilişkin değerlendirme ve beklentiler paylaşıldı. Sektörün ve gündemin nabzının tutulacağı Zirve'de , "Türkiye ve Dünya Ekonomisi Değerlendirmesinin yanı sıra "Uluslararası Yatırımcılar Gözüyle Türkiye'de Gayrimenkul Sektörü", "Kuşakların Beklentileri ve Değişen Trendler" ve " Gayrimenkulde Yönetim ve Yeni Yaşama Geçiş"başlıklan altında yeni sektörün güncel ve renkli konulannın farklı ulusal ve uluslararası konuşmacılarla işleneceği vurgulandı.

Yeni Gün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181