'15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi oldu'!
‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla açıklamada bulunan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Toplumumuzun tüm kesimleriyle cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıktığı 15 Temmuz, birlik ve beraberliğimizin simgesi haline geldi” dedi.

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD (İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkemizin bütün kesimlerinin demokrasiyi savunarak önemli bir sınav verdiği 15 Temmuz’un üçüncü yıldönümünde, darbe girişimine karşı mücadele verirken yaşamını yitiren şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

Toplumun zorlu bir süreçten güçlenerek çıktığını vurgulayan Ferdi Erdoğan, “Birlik ve beraberlik içinde, ortak hedeflere, ortak bir bilinçle hareket eden Türkiye’nin aşamayacağı hiçbir zorluk yoktur. Türkiye inşaat malzemesi sanayicileri olarak faaliyetlerimizi, daha güçlü bir ekonomiye ve refaha sahip özgür bir Türkiye’ye katkıda bulunmak amacıyla sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181