"2016 yılı kayıp yıl olmayacak"
Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 2015 yılı dördüncü Gündem Buluşmaları Toplantısı’nda inşaat sektörünün 2015 değerlendirmesini yaptı ve 2016 öngörülerini açıkladı. Toplantıda, 2015 yılında sektörün frene bastığını ve yüzde 1 büyümeyle kapanacağını söyleyen Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 2016 yılının “kayıp yıl” olmayacağını ve sektörün yüzde 2,5-3,0 seviyelerinde büyüyeceğini öngördüklerini söyledi.

Türkiye İMSAD, yılda dört kez düzenlediği Gündem Buluşmaları Toplantısı’nın dördüncüsünü Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, Türkiye İMSAD Ekonomi Danışmanı Prof. Dr. Kerem Alkin, Ekonomi ve Strateji Dan. Hiz. Başkanı Dr. Can Fuat Gürlesel ve Halk Yatırım Araştırma Direktörü Banu Kıvcı Tokalı’nın katılımıyla 17 Aralık Perşembe günü düzenledi. Toplantıda, inşaat ve inşaat malzemesi sektörünün 2015 yılını nasıl geçirdiği değerlendirilirken; 2016 yılı öngörüleri, Rusya ile yaşanan kriz, genel ekonomi ve bankacılığa dair beklenti ve gelişmeler gibi birçok önemli konu masaya yatırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181