3. Havalimanı'na nasıl gidilir?
Dünyanın en büyük havalimanları arasında yerini alacak olan 3. Havalimanı'na nasıl gidilir sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

3. Havalimanı'na nasıl gidilir sorusunun cevabı şu şekilde; 3. Havalimanı ulaşım yolları arasında birçok seçenek yer alıyor. İstanbul'un farklı noktalarından toplu ulaşımla 38 ila 60 dakika arasında gidilebilecek olan 3. Havalimanı lokasyon itibariyle kolay ulaşım seçeneği sunacak.

İşte Yeni Havalimanı ulaşım seçenekleri;
- Yassıteker'e tüp geçitten geçerek Mahmutbey üzerinden veya karşıya ulaşarak Avrasya üzerinden geçip Mahmutbey üzerinden Mahmutbey-Odayeri istikametinde karayolu ile ulaşılabiliyor.
- Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy, Güngören, Esenler, Bahçelievler, Bağcılar gibi Boğaz'la Küçükçekmece arasındaki bölgeler; Hasdal-Kemerburgaz-Göktürk istikametinin batı tarafındakiler Mahmutbey kavşağından Odayeri istikametindeki Odayeri-Mahmutbey bağlantısını kullanarak 3. Havalimanına gidebiliyor.
- Gaziosmanpaşa ve Esenler kavşağından Arnavutköy istikametinde otoyol sistemine girmeden Arnavutköy, Tayakadın yolu üzerinden ulaşım sağlanıyor.
- Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmece ve İstanbul'un en batısındaki yerleşimler D100 ve TEM otoyolundan gelip Çatalca- Subaşı-Tayakadın güzergahından ulaşabilecek.
- Pendik, Tuzla gibi bölgeler TEM otoyolu ile 3. Havalimanına gidebilecek.

3. Havalimanı için Pendik'ten kalkan bir otobüs 60, Avcılar'dan 52, Kadıköy'den 50, Üsküdar'dan 45, Taksim'den 41, Kavacık, Sarıyer ve Beşiktaş'tan 40, Gayrettepe'den ise 38 dakikada ulaşabilecek.

3. Havalimanı'na nasıl gidilir sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181