3. Havalimanı Şubat 2018'de açılacak!
Darbe girişiminin başarısızlığa uğramasının ardından, ekonomide de korkulan olmadı. Piyasaların tepkisi ılımlı kalırken, yatırımlarda da önemli bir aksaklık beklenmiyor. Darbe girişiminin ekonomiyi olumsuz etkilemesini beklemediklerini ifade eden iş adamları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (MB) aldığı önlemlerden memnuniyetini de dile getirdi. İstanbul 3. Havalimanı dahil Türkiye 'nin vizyon projeleri hız kesmeden yükseliyor. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Nurettin Canikli 'nin yaptığı konuşmalar ile Merkez Bankası, Türkiye Bankalar Birliği ve Borsa İstanbul gibi ekonomi alanındaki önemli kurumların aldığı tedbirlerin iş adamlarını çok rahatlattığını söyledi.

İSTANBUL 3. HAVALİMANI ŞUBAT 2018'DE HİZMETTE
Nihat özdemir, aynı zamanda Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan İstanbul 3. Havalimanı 'nin inşaatını gerçekleştiren IGA Havalimanı işletmesi 'nin de Yönetim Kurulu Üyesi. Şu anda dünyanın en büyük şantiyesi olan 3. havalimanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nihat özdemir, Mayıs'da yaptığı açıklamada 3. havalimanının yüzde 25 'nin tamamlandığını ve 1.8 milyar Euro harcama yapıldığını söylemişti, Özdemir, 3. havalimanının Şubat 2018'e yetiştirilmesi için büyük bir çaba içinde olduklarını belirtti.

Taraf Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181