3. İstanbul Başakşehir cadde dükkanlarında taksitler 1.660 TL'den başlıyor!
40 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen 3. İstanbul Başakşehir'de cadde dükkanlarında taksitler 1.660 TL'den başlıyor.

Avrupa Yakası'nın Başakşehir ilçesinde lokasyonu ile dikkat çekmekte olan 3. İstanbul Başakşehir kampanya kapsamında cadde dükkanlarında yüzde 10 KDV avantajının yanı sıra yüzde 3 peşinat imkanı alıcılarına sunuluyor. 60 ay vade seçeneğine sahip olan cadde dükkanları kampanyasında taksitler 6 ay sonra yanı teslimler başladıktan sonra ödenmeye başlayacak. 21 Ekim tarihinde açık artırma usulü ile satışa sunulacak cadde dükkanları detaylı bilgi için tıklayınız.

Alzamil Gayrimenkul, Fuzul Yapı ve İttifak Holding bünyesindeki Seha Yapı ve Adese şirketleri Asaf İş Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen projede 400 konut ve 26 adet dükkan tasarlanıyor. 172 adet 2+1, 154 adet 3+1, 50 adet 4+1, 24 adet 5+1 daireden oluşan proje karma konsepti ile hayata geçiriliyor.

3. İstanbul Başakşehir cadde dükkanları ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

3. İstanbul Başakşehir projesi nerede? Tıklayınız.
3. İstanbul Başakşehir fiyatları için tıklayınız.
3. İstanbul Başakşehir ne zaman teslim? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181