Aday Maksut Kaya hedeflerini anlattı
TMMOB înşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Olağan Genel Kurul seçimlerine yaklaşılırken, İMO Bursa Çalışma Grubunun Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Maksut Kaya oldu. Gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında Başkan Adayı Maksut Kaya, meslektaşlarıyla bir araya gelerek hedeflerini anlattı.

Meslek hayatında dürüst ve ilkeli olmaya özen gösterdiğinin altını çizen Maksut Kaya, "Mesleğinde 40 yılını dolduran tecrübeli biri olarak, her zaman memleketimize ve insanımıza hizmet etmenin yanında doğru, dürüst ve ilkeli çalışmanın gayreti içerisinde olmaya özen gösterdim. İnşallah, İMO Bursa Şubesi çatısı altındaki meslektaşlarımız da seçimlerde bizleri destekleyerek göreve getirirse Çalışma Grubumuz, yönetim kurulumuz ve tüm meslektaşlarımızla birlikte yoğun bir çaba ve gayretin içerisinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

SORUNLAR ARTARAK DEVAM ETMEKTE
İnşaat mühendisi olarak meslek odalarında ve meslektaşlarının 1954 yılından beri süregelen sorunlarının artarak devam ettiğine işaret eden Kaya "Çözüm konusunda bizden önceki dönemlerde yapılan çalışmaların takipçisi olduğumuz gibi göreve gelmemiz halinde; TMMOB Kanununun günün şartlarına uygun hale getirilmesi, 3194 Sayılı İmar Kanunu ile 4708 Sayılı Yapı Denetim Kanununun birbirleri ile uyuşmayan hususlarının düzenlenmesi ve tek kanun haline getirilmesi için yoğun çalışma içinde olacağız" ifadelerini kullandı. Bazı sorunların çözümünün şubelerini aşsa dahi sorunu çözmek adına gerekli gayreti göstereceklerini söyleyen "İhtiyaç duyulan çalışmaları yaparak ülkemizin, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın refah seviyesinin arttırılması için katkı koymaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181