Akkent 6 120 ay 0.98 vade farkı kampanyası!
Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan Akkent 6 120 ay 0.98 vade farkı kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Ankara Batıkent Çakırlar bölgesinde hayata geçirilen Akkent 6 120 ay 0.98 vade farkı kampanyası başladı. Akkent 6 kampanya kapsamında banka kredisi ile 120 aya kadar 0.98 vade farkı imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca projede bankasız, kredisiz, vade farksız 48 aya kadar ödeme imkanı bulunuyor.

Batıkent konut projeleri arasında yer alan ve Ünal Akpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 316 adet home ofis bulunuyor. 113 adet dükkanı içinde barındıran bir AVM'nin yer aldığı Akkent 6 Ankara projesinde home ofisler 1+1 şeklinde tasarlanıyor. Akkent 6 projesinde home ofislerinin büyüklükleri 55 metrekare ile 69 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Akkent 6 120 ay 0.98 vade farkı kampanyası ve Akkent 6 ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfmaızdan takip edeiblirsiniz.

Akkent 6 Batıkent projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Akkent 6 Batıkent projesi teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181