Akkent 6 48 aya kadar vade farksız kampanya!
Batıkent konut projeleri arasında yer alan Akkent 6 48 aya kadar vade farksız kampanya detaylarını sizler için araştırdık.

Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan Akkent 6 48 aya kadar vade farksız kampanya başladı. Ayrıca Akkent 6 kampanya kapsamında 120 ay 0.98 vade farkı seçeneğide konut alıcılarına sunuluyor. 

Ünal Akpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 316 adet home ofis bulunuyor. Ankara Batıkent Çakırlar bölgesinde hayata geçirilen projede home ofisler 1+1 şeklinde tasarlanıyor. 113 adet dükkanı içinde barındıran bir AVM'nin yer aldığı Akkent 6 projesinde home ofislerinin büyüklükleri 55 metrekare ile 69 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Akkent 6 48 aya kadar vade farksız kampanya ve Akkent 6 ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfmaızdan takip edeiblirsiniz.

Akkent 6 Batıkent projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Akkent 6 Batıkent projesi teslim tarihi için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181