Ali Gül ve Bilent Dündar gündemi yorumladı!
Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül; 

'GÜN KOŞULSUZ BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR'
Cumhuriyet tarihi boyunca millet olarak elde ettiğimiz kazanımları millet iradesini hiçe sayarak sekteye uğratacak hain girişimlere tahammülümüz yoktur. Darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Halkın iradesiyle seçilmiş meşru hükümete ve milli iradeye karşı yapılan bu saldırı kabul edilemez. Gün, koşulsuz bütün kesimlerin birlik olma günüdür. Darbe girişimine karşı demokrasi mücadelesi veren emniyet güçlerimize ve milli iradesine sahip çıkan halkımıza teşekkür eder, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. 

216 Yapı Yön. Kur. Bşk. Bilent Dündar;

'YATIRIMLARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK'
Türkiye bir kez daha birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını çok güzel bir şekilde ortaya koydu. Türk halkı kahraman bir duruş sergiledi, iş dünyası da üzerine düşen görevi tam manasıyla yapmak için kolları sıvadı. Biz de şirket olarak bu yıl yapacağımız yeni yatırımlara hız kesmeden devam etme kararı aldık. Kim ne yaparsa yapsın Türkiye büyümeye ve yatırımların adresi olmaya devam edecek.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181