Altın Orman yüzde 25 peşinat kampanyası!
Altındağ'da yapım devam eden 'Altın Orman' projesi; doğa çevre ve insan dostu özelliğiyle, konumuyla öne çıkarken barındırdığı fırsatlarla konforlu bir yaşam imkanı sunacak.

2020 Yılında Teslim
Gürtaş İnşaat'ın Bornova Altındağ'da yapımını sürdürdüğü Altın Orman projesinde daireler, 30 Ağustos 2020'de sahiplerine teslim edilecek. Altın Orman'ın doğayla içice konumu, eşsiz körfez manzarası ve Uçanyol projesinin hemen yanıbaşmdaki konumuyla yurt içinden ve dışından yatırımcılardan ilgi gördüğünü söyleyen Proje Satış Müdürü Tuna Uğurluel, toplam dokuz etap planlanan projede, ilk etabın temel aşamasını geride bıraktıklarını belirtti. Tuna Uğurluel, şöyle dedi: 

YÜZDE 50 KAR EDİLECEK
"Altın Orman; doğa, çevre ve insan dostu bir proje. Geniş sosyal donatı ve çocukların özgürce oynayabileceği alanları, daire basma 25 metrekare yeşil alanı, kendine ait korusu, havuzu, piknik alanları, hobi ve meyve bahçeleri, yürüyüş yolları gibi özellikleriyle konforlu bir yaşam sunacak. Toplam bin 215 konut yer alacak. Yüzde 25 peşin ve 60 ay 0.90 vade farkıyla taksitlendirme yapıyoruz. Temelden ev alanlar ise teslim tarihinde yüzde 50-55 oranında kar elde edecek." 

Posta İzmir Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181