Anadolu şehirlerinden konut kampanyasına büyük destek!
Dünya şehri İstanbul, konut alıcısının cazibe merkezi olmaya devam ederken, kampanya ile Anadolu illerindeki büyük fırsatlar da değerlendiriliyor. Konuyla ilgili düzenlenen toplantıda kampanyanın Türkiye geneline yayılacağını anlatan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bu nedenle Emlak Konut GYO projelerinin kampanyaya öncülük ettiğine dikkat çekmişti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde gayrimenkul sektörünün çatı örgütleriyle birlikte başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasıyla konut alıcısı hem 120 ayda 0.98’lik düşük faizli kredi kullanacak, hem de indirim olanaklarından faydalanacak. Yanı sıra dövizini veya altınını bozdurup peşinat yatırmak isteyen de kur yükselişi oranında yeni bir indirim daha alacak. 400 proje ve 100 bin konutun yer aldığı kampanya, 31 Ekim tarihinde sona erecek.

Şehir şehir kampanya
Kampanya kapsamına her geçen gün yeni firma ve projeler dahil oluyor. Öyle ki pek çok Anadolu şehrinden firmalar, gayrimenkul sektörünün çatı örgütleriyle irtibata geçerek üye olmak, ya da destek vermek talebinde bulunuyor. Ev sahibi olmak isteyenleri Ankarave İzmir gibi büyükşehirlerde de çeşitli projelerde birçok ödeme planı ve indirim imkanı bekliyor. Denizli, Nevşehir, Niğde, Kocaeli, Konya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Trabzon, Adana gibi pek çok şehirde konut sahibi olmak isteyenler, kampanya fırsatlarıyla birlikte oldukça uygun fiyatlara ev sahibi olabiliyor. Bu şehirlerde hem Emlak Konut GYO projeleri yer alırken, hem de markalı konut geliştiricilerin projeleri bulunuyor.

İLK SATIŞLAR YAPILDI...
Dün başlayan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyası hız kesmeden devam ediyor. Sektörde büyük hareketlilik yaşatan kampanya açıklanır açıklanmaz ilk satışlar da yapıldı. Kampanya sürecinde konut almak isteyenlere ilk olarak konutun satış fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılacak. Ardından yüzde 10 peşinat alınacak. Kampanyada 12. ay ve 24. ayda yüzde 15’şer tutarda 2 ara ödeme bulunuyor. Kalan yüzde 60’lık tutar ise vadelendirilecek.

Duygu Erdoğan / Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181