AND Pastel 'Bitmeyen Cuma' kampanyası bugün başlıyor!
AND Yapı imzası ile yükselen AND Pastel projesinde Bitmeyen Cuma kampanyası bugün başlıyor.

AND Pastel Bitmeyen Cuma kampanyası detayları şu şekilde;
Bitmeyen Cuma 29 Kasım, 30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde, 19:00 - 00:00 saatleri arasında yapılacak. Kampanyayla AND Pastel’deki seçili dairelerde yüzde 40 indirim uygulanacak. Her gün seçili 10 yeni daire indirime girecek. Üç gün boyunca 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan toplam 30 daire satışa açılacak.

AND Pastel kampanya detayları için tıklayınız.

İstanbul Kartal'da inşa edilen AND Pastel Kartal projesinde ticari alanlar, ofis ve home ofisler planlanıyor. 250 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 45 bin metrekare arsa alanı yer alıyor. 

3 farklı blok tipinin bulunduğu ​AND Pastel Kartal projesinde yer alacak küçük bir markalı sağlık kurumundan, okul öncesi eğitim kurumuna, alışveriş alanlarından, yeme-içme alanlarına, kullanıcılarına ve çevresine değer katmayı hedefliyor. ​

3 farklı blok tipinin bulunduğu ​AND Pastel mavi blok içerisinde 40 katlı kulede ağırlıklı olarak 1+1 daireler, AND Pastel turuncu blok içeirisnde ise ağırlıklı olarak 2+1 daireler inşa ediliyor ve yeşil bloklardan ev alanlar Komşuköy Tarlaları'nda bahçe sahibi oluyor. 

AND Pastel nerede ? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181