Ankara 0.98 faizli konut projeleri!
Birçok kişinin merak ettiği Ankara 0.98 faizli konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

İnşaat sektörünü hareketlendirecek ve firmalarında elinde bulunan konut stoğunu eritmesinde katkıda bulunacak olan 0.98 konut kredisi kampanyası kapsamında ev sahibi olmak isteyenlerin kredili konut alımı kolaylaşıyor. Bizde sizler için 0.98 faizli konut projeleri Ankara listesini araştırdık.

İşte Ankara 0.98 faizli konut projeleri listesi;
- Merkez Ankara
- Akay Neris
- Green Park
- Moment Beştepe
- Akın 688
- Allora Beytepe
- Tepe Gold
- Vizyo Başpınar
- Ra-Da Life
- Park Avenue
- Mahall Ankara
- Besa Kule
- HM Commerce Center İşyeri

Ziraat Bankası anlaşmalı konut projeleri Ankara !
KONUTDER ve Ziraat Bankası önderliğinde başlatılan 0.98 konut kredisi kampanyası kapsamında Vakıfbank, Halkbank ve İş Bankası'nda sonra son olarak Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım'da katıldı. 0.98 konut kredisi kampanyasından yaranabilmek için bu 6 banka ile anlaşmalı konut projeleri kapsamında yer alan dairelerden satın almak gerekiyor. 

​Faizlerin yüzde 1,78 olarak belirlendiği 0.98 ev kredisi kampanyasında alıcıya 0,98 faiz oranı yansıtılarak ödeme planı çıkarılıyor. Bankalar ile çalışan inşaat firmalarının konut projelerinden daire alan kişilere 0.98 konut kredisi yanı sıra 120 aya varan vade seçenekleri ve 500 bin TL'ye kadar konut kredisi kullanma imkanı sunulacak. Bu anlaşmalı projelerden daire satın alındığı taktirde kredinin yüzde 0,98'lik kısmını müşteri kalan yüzde 0,80'lik kısmını ise inşaat firmaları karşılıyor.

Ankara 0.98 faizli konut projeleri detaylarını sizler için derledik. Ankara 0.98 faizli konut ve Ankara 0.98 faizle ev ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181