Ankara’nın en oksijenli bölgesine yoğun ilgi
Ankara’nın en bol oksijenli bölgesi olan İncek Yumrutepe, şehir merkezinden uzaklaşmadan, temiz havayı içine çekebileceğiniz bir yerleşim merkezi haline geldi. Birçok konut üreticisinin gözde bölgesi haline gelen İncek, yatırımcıların da ilgi odağı oldu.

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Bol oksijenli bir yaşam için şehir merkezinden uzaklaşmaya gerek olmadığını belirten LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı; “ Uptown İncek projemizi hayata geçirirken bir yaşam merkezi kurmanın ötesinde konut sahiplerine doğa ile iç içe ve aradıkları temiz havayı soluyabilecekleri bir hayat sunma amacı ile yola çıktık. Mogan Gölü ve ODTÜ Ormanına yakınlığı ile dikkat çeken projemiz, ailelerin bol oksijenli bir yaşam için şehirden uzak yerlere yerleşmesine gerek kalmadığını gösteriyor. Kasım ayında doğa ile iç içe bir yaşam başlıyor.” dedi.

İncek Yumrutepe bölgesinin ilk teslim edilecek konut projesi olan Uptown İncek, sosyal donatı alanlarının farklılıklarının yanı sıra göl ve orman manzarası ile de dikkat çekiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181