Aqua City Denizli'de 3+1 dairelere özel faizsiz kampanya!
210 bin metrekarelik arsa üzerinde toplam 902 konuttan oluşan Aqua City Denizli'de 3+1 dairelere özel faizsiz kampanya başladı.

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Aqua City Denizli 3+1 kampanya kapsamında bankasız ve kefilsiz olarak şirket bünyesinde 72 ay vade imkanı konut alıcılarına sunuluyor. 

Denizli konut projeleri arasında yer alan projede daire büyüklükleri 72 metrekare ile 241 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. Konumu ile dikkat çeken projede 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 

Çocuklar için ahşap oyun gruplarına yer verilen Aqua City Denizli projesinin kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, küçük korsanlar ve su kâşifleri gibi temalı parkları bulunuyor. Yaşamın başlamış olduğu projesinde plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivite imkanları sağlıyor. 

Aqua City Denizli kampanya ve Aqua City ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Aquacity Denizli satış ofisi için tıklayınız.
Aquacity Denizli nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181