Aqua City Denizli'de taksitler 1790 TL'den başlıyor!
Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Aqua City Denizli'de taksitler 1790 TL'den başlıyor.

Denizli konut projeleri arasında yer alan Aqua City Denizli projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5 +1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Göl ve bahçe evleri, kumsal evleri, yalı evleri ve ikiz gökdelenleriyle su ve yeşilin iç içe geçtiği dört farklı yaşam seçeneği sunan projede daire büyüklükleri 72 metrekare ile 241 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. 

210 bin metrekarelik arsa üzerinde toplam 902 konuttan oluşan Aquacity Denizli projesinde plaj hayatı, açık hava sineması gibi eğlenceli aktivite imkanları sağlıyor. Çocuklar için ahşap oyun gruplarına yer verilen projenin kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, küçük korsanlar ve su kâşifleri gibi temalı parkları bulunuyor. 

Aquacity Denizli nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181