Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek
Efor Fuarcılık tarafından her iki yılda bir düzenlenen ve Türkiye'nin en kapsamlı asansör fuarından birisi olan INELEX 201610. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı, 7-10 Nisan tarihlerinde Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek. Sektörün önde gelen 107 firması ürün ve hizmetleriyle bir kez daha vizyona çıkacak. Konutlardan alışveriş merkezlerine, sağlık kuruluşlarından ofis binalarına kadar hayatın hemen her anında var olan asansörlere ilişkin daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı çözümler sergilenecek. Sektörün önemli organizasyonu INELEX 201610. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı; teknolojiye yön veren komponent üreticileri, asansör taahhüt ve montaj firmaları ile inşaat sektörü temsilcileri, mimarlar, mühendisler, kamu ve bina yönetimlerinden oluşan nihai tüketici grubunu ve yatırımcıları bir araya getirecek. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından özellikle de Avrupa, Asya ve Birleşik Arap Emirliklerinden sektör profesyonellerine 4 önemli iş günü sunacak organizasyon kapsamında Türk asansör sanayinin rekabet ve marka gücü uluslararası bir platformda gösterilecek. Asansör ve yürüyen merdiven sektöründe ürün ve hizmet sağlayan firmalar işbirliklerini arttıracak. INELEX 2016 Asansör Fuarı'nda işbirliği fırsatları ile Türkiye'nin 2023 yılındaki 500 milyar dolar ihracat hedefine önemli katkılar sağlanacak.

GÖZ ARDI EDİLEMEYECEK BİR TİCARET HACMİ
INELEX 201610. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuan'nda, en yeni ürün ve teknolojilerin sergileneceğini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen organizasyonda, iletişim kurabilen dijital asansör panellerinden, ilginç ve renkli tasarımlara sahip kabinlere, hava ile çalışan vakumlu asansörden, deprem ve yangına dayanıklı asansör kapılarına ve geniş ebatlı yük asansörlerine kadar onlarca yeni teknolojinin görücüye çıkacağını söyledi. İşleyen, "Ülkemiz ve bölge ülkelerindeki yoğun inşaat hareketliliğinin oluşturduğu büyük pazarın yanında, mevcut yapılardaki asansörlerin büyük bir bölümünün yeni güvenlik standartlarına göre yeniden modernize edilme zorunluluğu organizasyonumuzun önemini bir kat daha arttırıyor. Bina içi dikey ulaşımda başka alternatifi bulunmayan asansörler, üretici ve yatırımcılar için göz ardı edilemeyecek bir ticaret hacmini ifade ediyor. Üreticiler ve yatırımcıların doğru kararlar vermelerini sağlayan organizasyonumuz yüksek ticari bağlantıları beraberinde getiriyor.Katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz kazancı yüksek bağlantılara İzmir'de imza atacaklar. Özellikle teknoloji ile estetiği buluşturan kabin tasarımları, asansör içi görsel iletişim uygulamaları ve yeni nesil etkileşimli paneller, asansör kazalarının önüne geçmeye yönelik güvenlik ve konfor tabanlı sistemler fuarımızda dikkat çekecek ürünlerin başında geliyor"dedi.

EŞ ZAMANLI BİLGİ PAYLAŞIMI
Sektörün bir zirvesi niteliğinde geçecek olan fuar kapsamında eş zamanlı olarak önemli etkinlikler gerçekleşecek. Elektrik Mühendisi Serdar Tavaslıoğlu'nun TS EN 81-2050 Standardı Eğitimi ile başlayacak olan etkinlik programında "Kamu Otoritelerinde Farkındalığın Arttırılması","Asansörde İş GüvenliğiTYeni Yönetmelikler Sonrası Uygulamalar" ana başlıklı konularda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, Makine Mühendisleri Odası, İTO, EBSO, AYSAD ve EAYSAD derneklerinden önemli isimler önemli bilgiler aktaracak.

Son Dakika Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181