Atakent Panorama taksit kampanyası!
İzmir'in Çiğli ilçesinde 240 konuttan oluşan Atakent Panorama taksit kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

5 bloktan oluşan Atakent Panorama taksit kampanyası detayları şu şekilde; Atakent Panorama kampanya kapsamında 60 ay eşit taksit uygulanıyor. Atakent Panorama 60 ay eşit taksit kampanyası kapsamında 0 faiz imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Atakent Panorama taksit seçenekleri 3 bin 500 TL'den başlıyor.

Ataseven Group imzası ile yükselen projede 151 metrekare olan 3+1 daireler 114,12 metrekare, 154 metrekare olan 3+1 daireler 116,42 metrekare kullanım alanı bulunuyor. Dairelerinde panoramik körfez manzarası bulunan Atakent Panorama İzmir projesi 17 bin 87 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 

2 farklı tipte 3+1 dairenin yer aldığı Atakent Panorama İzmir projesinde 2 adet çocuk oyun alanı, çim amfi, seksek oyun alanı, dokuztaş oyun alanı, bahçe satrançı, yel değirmeni, süs havuzu ve oturma alanları, koşu parkuru, pool kafe, tırmanma duvarı, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, çok amaçlı spor sahası, 2 adet açık hava fitness alanı, açık hava bowling, evcil hayvan oyun alanları gibi sosyal alanları yer alıyor.

Atakent Panorama İzmir teslim tarihi için tıklayınız
Atakent Panorama İzmir fiyat için tıklayınız.

Atakent Panorama taksit kampanyası ve Atakent Panorama ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181