Avrupa Konutları Yamanevler 180 ay 0.64 vade oranı kampanya!
Artaş İnşaat imzası ile 1672 konut ve 38 ticari birim bulunan ​Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 180 ay 0.64 vade oranı kampanyası başladı.

Avrupa Konutları Yamanevler kampanyası kapsamında 180 ay 0.64 vade oranının yanı sıra 12 ay kredi erteleme fırsatı konut alıcılarına sunuluyor.

11 konut ve 2 ofis bloğunun inşa edildiği Avrupa Konutları Yamanevler daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşuyor. 61 bin 765 metrekarelik alan üzerinde yükselen Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye projesinde dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ila 239 metrekare arasında değişiyor.

46 farklı daire tipinden oluşan Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yüzme havuzları, süs havuzları, koşu parkuru, çocuk oyun alanı, tenis kortu, mini futbol, basketbol ve voleybol sahaları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.

Avrupa Konutları Yamanevler yeni kampanya bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Avrupa Konutları Yamanevler nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.
Avrupa Konutları Yamanevler Satış Ofisi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181