Axis İstanbul 2016'da açılıyor!
Axis ve Metrogarden ile alışveriş merkezleriyle perakende sektöründeki başarısını ortaya koyan Sur Yapı, bu yılın nisan ayında Axis istanbul'u, gelecek yıl ise Bursa'da bulunan MARKA AVM'yi hizmete açmayı hedefliyor, izmir'de yer alan Marina Park karma projesinin inşasının ise bu yıl başlanması planlanıyor. Aışveriş merkezlerinin yanı sıra Sur Yapı, projelerinde alışveriş caddeleri de geliştiriyor. Proje sakinlerinin ve bölge halkının tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Sur Yapı, farklı konseptteki onlarca mağaza, restoran, sinema ve spor salonu gibi olanakları bir arada sunuyor.

SurYapı'nın Corridor, Exen istanbul ve Mirage projelerinde bulunan alışveriş caddelerinin hem site sakinlerinin hem de bölge halkının faydalanabileceği bir buluşma noktası olması hedefleniyor. Spor salonu, sinema, yeme-içme alanları, hizmet noktaları ve sevilen markaları ile bu alışveriş caddelerinde geçmişin özlem duyulan sokak çarşısında alışveriş yapma duygusunu yaşatma amaçlanıyor. Corridor, Exen istanbul ve Mirage projelerinin alışveriş caddeleri tam anlamıyla site sakinleri ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak planlanıyor. 3 projenin alışveriş caddelerinde toplam 120'ye yakın mağaza bulunuyor. Önümüzdeki dönemde hayata geçireceği Sancaktepe, Koşuyolu, Topkapı ve Ümraniye projelerinin alışveriş caddeleri ile Sur Yapı, 400'ü aşkın mağazaya ev sahipliği yapacak.

SUR YAPI'DAN AXIS VE METROGARDEN AVM
Sur Yapı, 2013'ün Haziran ayında Kağıthane'de Axis AVM'yi ve 2014'ün Eylül ayında ise Ümraniye, Sancaktepe ve Çekmeköy'ün kesişme noktasındaki Metrogarden AVM'yi hizmete açtı, içerisinde bulunan sevilen markalarla büyük ilgi gören Axis ve Metrogarden, bölge halkının tüm ihtiyacına yanıt veriyor, Hizmet vermeye başladıkları günden bu yana; yerli, yabancı markaları, sinemaları, çocuk oyun alanları, bowlingi ile bölge halkının alışveriş ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayan Axis ve Metrogarden, yıl boyunca düzenlediği etkinliklerle bulundukları bölgelerin sosyo-kültürel yapısına da büyük katkı sağlıyor.

Mall Report Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181