Aydos Country 120 ay 0.98 vade oranı kampanyası!
1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu Aydos Country 120 ay 0.98 vade oranı kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Aydos Country 120 ay 0.98 vade oranı kampanyası başladı. Aydos Country kampanya kapsamında peşin fiyata 120 ay vadede 0.98 vade oranı konut alıcılarına sunuluyor. Sinpaş Aydos Country kampanya ile ilgili detayları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

50 dönümlük arazi üzerinde yükselen Aydos Country Sinpaş projesinde fitness, wellness-spa, kapalı yüzme havuzu gibi yaşam alanları yer alıyor.Her dairede geniş balkonların yer aldığı Aydos Country projesi ayrıca peyzaj alanı ile dikkat çekiyor.  

Konumu ile konut alıcılarının dikkatini çeken Aydos Country Sancaktepe projesinde dairelerin büyüklükleri 68 ila 208 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Aydos Country 120 ay 0.98 vade oranı kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Aydos Country örnek daire için Tıklayınız.

Aydos Country nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181