Babacan Holding'ten Kurban Bayramı kampanyası!
Babacan Holding, faizleri yüzde 1’in altına indirdiği Kurban Bayramı Kampanyası ile tamamlanan projelerinde son kalan daireler için benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında; Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ödeme koşullu ya da peşin ödemede yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor. Babacan Port Royal’de ise yatırımcıların bütçesini sarsmayan en uygun koşullu ödeme seçenekleri yatırımcıları bekliyor.
 
Babacan Holding, güvenilir ve kaliteli konut projeleriyle sektöre ilkleri kazandırırken, imzasını taşıyan kampanyalarıyla da yatırımcıları avantajlı ödeme seçenekleriyle buluşturmayı sürdürüyor.Faiz oranlarındaki gerilemeyle birlikte hızlı hareket ederek yatırımcılara bütçelerini zorlamayacak en uygun ödeme seçenekleri sunan Kurban Bayramı Kampanyası’nı hayata geçirdiklerini vurgulayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, kampanya hakkında şu bilgileri verdi:
 
"İç piyasada yaşanan durgunluğun önüne geçmek için kendi içimizde yatırımcılarımıza farklı ödeme seçenekleri sunuyorduk. Faizlerdeki gerileme ile birlikte bu seçenekleri daha da cazip hale getirdik. Kampanyamız kapsamında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerimizde yüzde 0.99 faiz oranıyla ödeme koşullu ya da peşin ödemede yüzde 15 indirim uyguluyoruz.  Babacan Port Royal projemizde en uygun koşullarından oluşan seçenekler sunuyoruz. Kredi oranlarındaki yükselişin etkisiyle beklemeye geçen yatırımcılarımız harekete geçti. Kampanyamız ile satış ofislerimizde ciddi bir hareketlilik yaşanıyor.”

Mehmet Babacan:
“Konutta fırsat dönemi başladı”

Kredi faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşürülmesinin, iç piyasada yaşanan daralmaya karşı panzehir etkisi yaratacağına işaret eden Mehmet Babacan, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:

“Bu indirimin fiyatlarda artış yönlü bir hareketlilik yaşanmadan önce yapılması, yatırımcılara çok önemli bir fırsat sunuyor. Önümüzdeki dönemde fiyat artışının yaşanacağını düşünürsek, içerisinde bulunduğumuz yaz ayları, konut satın almanın tam zamanı!”

Mehmet Babacan:
“Markalı ve tamamlanan projeler yükselişe geçecek”

Faiz indiriminin tamamlananprojelerde uygulanmasının, üreticilerin son zamanlarda yaşadığı sıkıntılarının ortadan kaldırılması ve yeni yatırım planlarının devreye alınması yönünde çok büyük kazanımlar sağlayacağını belirten Mehmet Babacan, “Son dönemde yatırımcılar, tamamlanmış yada tamamlanmak üzere olan, teslim aşamasında tapularının verildiği projelere yönelerek yatırımlarını garanti altına almak istiyor. Babacan Holding’in hemen teslim Babacan Premium ve Babacan Palace projeleri, bu yöndeki tüm beklentileri karşılıyor. Markalı ve tamamlanan projelerin yükselişe geçtiği bir dönemin içerisindeyiz. Bu olumlu gelişmeler, önümüzdeki dönem satış rakamlarına da yansıyacak” diye konuştu.

Babacan Premium:
Teslimler Başladı!

Tatil köyü konforunda yaşam fırsatı sunulan toplam 1010 konutun yer aldığı 28 bin 620 metrekare alan üzerinde inşa edilenBabacan Premium’da 2.etap teslimleri de zamanında başladı.Bulunduğu lokasyon itibariyle yatırımcıların dikkatini çeken Babacan Premium, E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km mesafede konumlanıyor. Projeden İstanbul Üniversitesi de dahil ve birçok özel üniversiteye toplu taşıma araçlarıyla 10 dakika içinde ulaşmak mümkün.

Babacan Palace:
5 bin metrekarelik alanda yeni nesil ayrıcalıklı hizmetler

Lüksün tanımını yeniden yaparak lüks rezidans konforunu çok özel fiyatlarla sunan Babacan Palace,  5 bin metrekarelik alanda bir blok zemin ve 20 kattan oluşuyor. Osmanlı saraylarını andıran mimarisini modern yaşam ile buluşturan projede, yeni nesil ayrıcalıklı hizmetler de yatırımcılara sunuluyor. Farklı organizasyonlar için tasarlanmış konferans salonu, Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerinin buluştuğu restoran, Türk hamamı, sauna, tuz odası, açık yüzme havuzu ve spor salonu gibi donatılarıyla Beylikdüzü’nün en lüks projesi olarak gösteriliyor. 

Babacan Port Royal:
10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana komşu

Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan proje toplam 5 blokta 814 daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede alan büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişen1+1, 2+1 ve 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.
Şehrin merkezinde yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu projede ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları bulunuyor.Teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanan Babacan Port Royal’in bin metrekarelik kapalı alanı, genişsosyal donatı alanları için ayrıldı. Projedefitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, playstation odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası bulunuyor.

E-5’e bir dakika mesafede
Ayrıca metroya sıfır konumuyla da yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran Babacan Port Royal, E-5’e 1 dakika ve İDO’ya 10 dakika mesafede konumlanıyor. CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakın mesafede yer alıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181