Babacan Premium 'Babacan Kampanya' detayları!
Babacan Yapı'nın Esenyurt'ta konumlandırdığı Babacan Premium 'Babacan Kampanya' detayları belli oldu.

Babacan Premium 'Babacan Kampanya' detayları şu şekilde; En çok beğenilen 11 kampanyanın bir arada buluşturulduğu Babacan kampanya’da yüzde 0 faizden 0 peşinata kadar birbirinden farklı 11 ödeme planı yer alıyor.7 blokta 1216 konut ile 400 Milyon TL'lik yatırım ile inşa edilen projede kapalı AVM ve cadde dükkanları dahil toplam 102 ticari ünite yer alıyor.

28 bin 320 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Babacan Premium projesinin 41 katlı kulesinde 1+0’dan, 3+1’e düz ve loft daireler bulunurken 27'şer katlı 4 blok olan aile rezidanslarında ise 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Karma proje niteliği taşıyan ​Babacan Premium projesinde lokasyon avantajının yanı sıra sosyal imkanları, çocuklara yönelik olanakları ve sosyal sorumluluk sahibi uygulamalarıyla yatırımcısına ulaşılabilir lüksün kapılarını açıyor.
 
Babacan Premium taksit ödemeleri için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181