Bahçeyaka Ispartakule'de 'Mis Gibi Hayat' kampanyası!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan Bahçeyaka Ispartakule projesinde 'Mis Gibi Hayat' kampanyası başladı.

220 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Bahçeyaka Ispartakule kampanya kapsamında tamamı peşin, peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 20 indirimle, 0,99 kredi oranıyla 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Ayrıca Sur Yapı, tüm projelerinde firma bünyesinde kişiye özel 48 aya kadar vade farksız ödeme planı imkanı da sunuyor.

64 farklı daire tipinin bulunduğu Bahçeyaka Ispartakule projesi konum olarak Avrupa’nın en büyük sağlık merkezi Sağlık Kent’e komşu konumda yer alıyor. 57 bin 200 metrekare inşaat alanı ve 8 bin metrekare yeşil alana sahip olan Bahçeyaka Ispartakule projesi Bahçeşehir konut projeleri arasında yer alıyor.

21 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 443 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Ispartakule'de yer alan Bahçeyaka Ispartakule projesinin peyzajında lavanta, kekik, leylak, biberiye, adaçayı, papatya, zambak, karanfil gibi birbirinden renkli çiçek ve bitkiler kullanılıyor. 

8 blokta 327 adet konut ve 10 adet ticari alanın yer aldığı Bahçeyaka Ispartakule projesinde çocuklar için oyun vadisi ve oyun parklarının yanı sıra süs havuzu, kitap okuma alanları, kahve köşesi, desenli pergola alanları,  açılır-kapanır havuz, su kanalları, canlı renklerden oluşan gökkuşağı meydanı, kay kay pisti, mini futbol sahası, açık hava masa tenisi, üçlü pota basket sahası, tırmanma duvarı, voleybol sahası, yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunuyor.

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule teslim tarihi? Tıklayınız.
Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule satış ofisi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181