Bakan Güldemet Sarı Atina'da...
Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, deniz çevresinin korunması ve sürdürülebilir kullanımının sağlanması konularında faaliyet gösteren ülkelerin taraf olduğu Akdeniz’in Kirlenmeye Karşı Korunması Sözleşmesi (Barselona Sözleşmesi) çerçevesinde Yunanistan’ın Atina kentinde gerçekleştirilecek olan “Barselona Sözleşmesi 19. Taraf Ülkeler Toplantısı (COP 19) Bakanlar Oturumu”na katıldı.

Divani Caravel Hotel'de düzenlenen ve üst düzey katılımın sağlandığı toplantıda dünya genelinde ve Akdeniz'de artan deniz kirliliğini önlemek amacıyla alınması gereken önlemler ele alınıyor. Türkiye'yi temsilen toplantıya katılan Bakan Sarı, toplantının ardından Yunan Hükümeti tarafından Bakanlar ve Heyet Başkanları Onuruna verilecek yemeğe katılacak.

Utku Çalışkan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181