Bakyapı'dan Bursaspor'a Anlamlı Destek!

Bursaspor ile Bakyapı firması arasında yapılan 15 kişilik loca ve reklam desteği anlaşmasının lansmanı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde yapıldı. Kulüp binasında gerçekleşen tanıtım toplantısına Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat ve Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Talip Aynigül katıldı.

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat: "Öncelikle Bursaspor ailesi adına Bakyapı grubuna çok teşekkür ediyoruz. Geldiğimiz günden bu yana yaptığımız çalışmalarda dostlarımızın ciddi anlamda sponsorluk destekleri oldu. Bunlardan bir tanesi olan Bursa'nın önemli kuruluşu olan Bakyapı'ya çok teşekkür ediyoruz. Biz bu konuda Bursa'nın ciddi anlamda yanımızda olduğunu ve bundan sonra da yanımızda olacaklarını biliyoruz. İnşallah Bakyapı firması örnek olur. Bakyapı firmasının Bursaspor'un her zaman yanında olduğunu biliyor ve kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör ise "Hem şahsım hem şirketim adına Bursaspor'un çok iyi bir marka değeri olduğunun farkındayız. Bursaspor'un başarısı adına destek olacağımızdan emin olabilirsiniz. Altyapıya verdiğiniz önemin farkında olarak biz bu işe daha gönüllü ve heyecanlı bir şekilde katıldık. Yönetim olarak sizin gayretinizi ve çabanızı da önemsiyorum ve gözlemliyorum. Umarım bu sene Süper Lig'e çıkmayı başarırsınız. Biz dualarımız ve maddi desteklerimiz ile yanınızda olacağız. Özellikle Bursa sanayicilerine seslenmek istiyorum. Biz Bursaspor'a sahip çıkmak ile mükellefiz." dedi.

Lansmanın ardından Başkan Erkan Kamat ve Yönetim Kurulu Üyesi Talip Aynigül, Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'e forma hediye etti.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181