Bakyapı'dan eğitime büyük katkı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör tarafından eğitime yüzde yüz destek kampanyası kapsamında hayata geçirilecek olan 24 derslikli Hacı Ali Bakgör İmam-Hatip Ortaokul projesinin temeli İnegöl'de atıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya ve İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican başta olmak üzere birçok bürokrat, işadamı ve vatandaş katıldı.

Temel atma töreninde konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "İnegöl'e ve ülkemize böylesine kıymetli bir değer kazandırdığı için hayırseverimiz Veysel Bakgör ve ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ise yaptığı konuşmada; "Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası'nda Bursa'nın başta gelen iller arasında geldiğini belirtti. Başkan altepe, 'Biz bunu Veysel bey gibi hayırseverlerimize borçluyuz. Allah hayırseverlerimizin kazançlarını bereketlendirsin ve arttırsın diye temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı. 


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181