Bakyapı'dan İnegöl'e yeni İmam Hatip Okulu
Bursa'nın önde gelen markalarından Bakyapı İnşaat tarafından İnegöl'e yapılacak olan Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu için gerekli olan protokol imzalandı. Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör katıldığı imza töreninde yapılacak olan okul projesi hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.

Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de hazır bulunduğu törende konuşan Küçük, "Bugüne kadar ilimize pek çok katkıda bulunmuş, hayırsever iş adamımız Veysel Bakgör'ün yine çok kıymetli bir projesine daha start vereceğiz. 24 derslikli okulumuzun içinde atölyesinden spor komplekslerine her türlü imkan yer alacak. Ben, kendisine ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe de 'Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası'nda Bursa'nın başta gelen iller arasında geldiğini belirtti. Başkan altepe, 'Biz bunu Veysel bey gibi hayırseverlerimize borçluyuz. Allah hayırseverlerimizin kazançlarını bereketlendirsin ve arttırsın diye temenni ediyoruz. Sayın Valimizin bahsettiği gibi İnegöl İlçemize yakışacak dört dörtlük bir okul olacak' ifadelerini kullandı.

Vali Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe'ye şükranlarını arz eden Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'de, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından karşılıklı imzaların atılması ile proje start almış oldu.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181