Bakyapı'dan 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' kampanyasına destek!
Emlak Konut GYO ile sektörün 3 çatı derneği Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ile Gayrimenkul ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER) üyesi firmaların destek verdiği konutta yeni kampanya dönemi başladı. Bakyapı'da 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' sloganı ile lanse edilen yeni konut kampanyasına katılan firmalar arasında bulunuyor.

Bakyapı konut kampanyası ile tüm projelerinde başlattığı 120 ay 0,98 kredi oranını konut alıcılarına sunuyor. İşte Bakyapı konut kampanyası geçerli oldığu projelerin detayları;

Prestij Gold
30 bin 798 metrekare alan üzerinde konumlandırılacak Bakyapı Prestij Gold Bursa projesinde 16 blok yükseliyor. 80 Milyon TL'lik proje bedeline sahip markalı konut projesinde 1008 kişinin yaşayacağı öngörülüyor. 6 katlı 2 blok ve 7 katlı 14 blok olmak üzere toplam 16 bloğun yer aldığı projede 256 araçlık kapalı otopark imkanı bulunuyor. Prestij Gold fiyat için tıklayınız.

Prestij Hayat
506 adet 2 oda 1 salon daire ve 1012 adette 3 oda 1 salon daire seçeneğinin buludnuğu Prestij Hayat projesi 1518 daire ve 40 dükkandan oluşuyor.  Sosyal tesis, açık otopark ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarının yer alan Bakyapı Prestij Hayat projesi konumu ile dikkat çekiyor.17 bloktan oluşan ​Bakyapı Prestij Hayat Bakyapı imzası ile 62 bin metrekare alanda yükseliyor. Prestij Hayat örnek daire için tıklayınız.

Prestij Optimum
40 bin 860 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Prestij Optimum projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 8 bin metrekare peyzaj alanı bulunan projede çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları, spor salonu, otopark, fitness, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor. 9 blokta 8 farklı daire tipinden oluşan projede mağazalar, cafeler, restoranlar ve marketler yer alıyor. Prestij Optimum fiyat için tıklayınız.

Prestij Elit 
46 bloktan oluşan Prestij Elit projesinde daireler 4 farklı seçenek ile tasarlanıyor. 552 konuttan oluşan projede süs havuzları, ısıtmalı kapalı havuzlar, türk hamamları, saunalar, buhar odaları, fitness, pilates salonları ve masa oyunları gibi zengin sosyal donatı alanları da bulunuyor. Bakyapı tarafından 2 etaptan oluşan proje 60 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Prestij Elit örnek daire için tıklayınız.

İstanbul Prestij Park
103 bin 800 metrekare arazide 26 bloktan oluşan İstanbul Prestij Park projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler tasarlanıyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede hemen teslim daireler konut alıcılarına sunuluyor. Yüksek mimari ile tasarlanan projede sauna, çocuk havuzu, spor alanları gibi imkanlar bulunuyor.

Bakyapı konut kampanyası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdant akip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181