Balance Güneşli yüzde 8 KDV kampanyası!
Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli'de çalışma hayatı başladı.  Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat sunuyor.
 
Bakanlar Kurulu kararıyla işyerlerinde teslimde uygulanan yüzde 18 KDV kısa bir süreliğine yüzde 8’e indirildi. Yeni KDV oranı sayesinde Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler önemli oranda maddi tasarrufla yatırım yapabiliyor. Satın alınan ofis istendiği anda yatırıma dönüştürülüp kiraya verilebiliyor ve yüksek kira getirisi ile yatırımı sübvanse etmeye başlıyor. Üstelik bölgedeki hiçbir projede yer almayan ve sadece Balance Güneşli’de bulunan işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj yaratıyor. Rezidansta 14’üncü katın üzerinde bulunan şehir manzaralı, işyeri ruhsatlı loft ve stüdyo ofisler küçük işletmelere ve serbest çalışanlara ideal ofis ortamı sunuyor.  
 
Balance Güneşli’de çalışma hayatı performansı maksimumda. Şölen Çikolata, Mars Logistics, HSBC Bank gibi uluslararası markaların da tercih ettiği Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor.

Projede verilen tüm hizmetler A plus ofis projesi kalitesinde… Ticaretin merkezinde satılık ya da kiralık,  50 m2 ile 2500 m2 arasında değişen envantere sahip Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimler barındırıyor. Dikey ve yatay bloklarda konumlanan ofisler çalışma performansını maksimumda tutacak tüm detaylara sahip.
 
İş arasında Yaşam Sokağı’nda bir kahve molası…
Balance Güneşli’ye artı değer katan bir başka unsurda Yaşam Sokağı… İş arası biraz nefes almak ve sosyalleşmek için keyifle zaman geçirilecek,  sokakta gezmenin keyfini veren Yaşam Sokağı’nda, restoran ve kafeler, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği hizmet noktaları açılmaya başladı.  Sokak Kahvecisi ve Starbucks gibi kahve alanında en iyi hizmeti veren markalar ile Migros, Koleksiyon Mobilya, İkamet Döner ‘de Yaşam Sokağı’nda hizmet vermeye başladı. 35-890 m2 arasında değişiklik gösteren ticari birimlerin bulunduğu Yaşam Sokağı’nda da kiralama ve satış devam ediyor.
 
Lokasyonuyla öne çıkıyor.
Bir ofis projesinden beklenen tüm hizmetlerin aynı kalite ve dengede tutulduğu Balance Güneşli’de lokasyon da önemli bir tercih sebebi oluyor. Kamu kurumları, hastaneler, iş merkezleri, oteller, havaalanları ve yeni ulaşım arterlerine yakınlığı ile değerli bir yatırım aracı olarak görülen Balance Güneşli, E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan özel bir konumda yer alıyor.  İstanbul gibi bir metropolde kolay ulaşımın en büyük kıstas olduğu çalışma hayatında, Balance Güneşli lokasyonuyla ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor. Şehrin her noktasından kolay ve hızlı ulaşım imkanı sağlayan proje, yakın çevrede inşaatı süren metro hatlarının yanı sıra, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı, 3. havalimanı bağlantı yolu, İstoç, Masko, CNR, Bakırköy İDO, Ataköy Marina gibi önemli merkezlere yakınlığı ile dikkat çekiyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181