Balıkesir Emlak Zirvesinin ana sponsoru Elfi Gayrimenkul oldu!

Emlak sektörünün yenilikçi markası Elfi Gayrimenkul, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ve sektörün gelişimine yönelik yürüttüğü önemli projeler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

14 Aralık 2016 günü Balıkesir'de ilk kez düzenlenecek olan Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi'nin ana sponsoru olan Elfi Gayrimenkul, Bursa'daki merkez ofisinden sonra Balıkesir'de ofis açarak şube sayısını ikiye çıkarak önemli bir başarıya imza atmıştı.

Emlak, Gayrimenkul ve Para Üçgeninde Sektörün Geleceği 
Dünya üzerinde değişen dengeler doğrultusunda emlak ve gayrimenkul sektörünün geleceğinin detaylı olarak analiz edileceği zirvede gerek ekonomi gerekse emlak sektörünün birçok önemli ismi de katılımcılarla biraraya gelecek. İki oturum olarak gerçekleşecek organizasyonda alanında uzman isimler en önemli deneyimlerini ve sektör adına gelecek tahminlerini izleyicilerle paylaşacak.

Yeni Dünya Düzeninde Para ve Gayrimenkul İlişkisi” temasının ele alınacağı ana oturumun konuşmacısı Doç.Dr. Ramazan Kağan KURTOĞLU olacak.

Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli kentlerinin emlak sektöründe önde gelen isimlerinin katılacağı ikinci oturumun konuşmacıları ise;  Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin AŞA, İzmir Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Mesut GÜLEROĞLU ve Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay HACIOĞLU olacak.

“2017’den 2023’e Emlak Sektörünün Geleceği” temasının ele alınacağı gündem oturumunda büyükşehirlerdeki emlak sektörünün son durumu ve gelecek yıllara göre emlak piyasasında gerçekleşmesi beklenen gelişmeler konuşulacaktır.

Zirveye katılım ve bilgi almak için; www.balikesiremlakzirvesi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181