Bayim Olur Musun Fuarı 13 Ekim'de!
Franchise ve Markalı Bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturan Bayim Olur musun Fuarı, kendi işinin patronu olmak ve bunu yaparken daha az riskle daha fazla kazanç elde etmek isteyenlerin birinci tercihi olmaya devam ediyor.

"Markanı Seç, İşini Kur" sloganıyla 4 gün ziyarete açık olan 2015 fuarını, 29 bin 326 kişi ziyaret etti. 330'u yerli, 35'i yabancı olmak üzere toplam 365 markanın yer aldığı fuarda yerli ve yabancı birçok girişimcinin ziyareti, bayilik anlaşmalarıyla sonuçlandı. Yurt dışı katılımlarının da yoğun yaşandığı 2015 fuarına Ortadoğu, Balkanlar, ABD, Avrupa Birliği ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere birçok ülkeden yatırımcılar katıldı.

MedyaFors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 5-6-7. Haillerde franchise ve markalı bayilik veren firmaları, girişimci ve yatırımcılarla 14. kez İstanbul'da buluşturacak. Bu yıl fuara 400'ü aşkın firmanın katılması bekleniyor. Büyüyen franchise hacmi ile birlikte sektörün önde gelen platformu "Bayim Olur musun" fuarı; katılımcı marka sayısı, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu'nun birincisi olma özelliğini de taşıyor.

Bizim Anadolu Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181