'Bayim Olur Musun Fuarı'nda Demir İnşaat'a yoğun ilgi!
“Marka sizden dükkan bizden” mottasıyla fuara katılan Demir İnşaat güncel projelerinin tanıtımı yaptı. Demir Romance ve Demir La Vida projelerinde yer alan ticari ünitelerini hem yatırımcı hem de girişimcilerle buluşturan şirket yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Yatırımcı ve girişimci ziyaretçilerle iş bağlantılarının kurulduğu fuardan memnun ayrılan Demir İnşaat, önümüzdeki günlerde fuarda kurulan bağlantıları satışa dönüştürmeye hazırlanıyor.

İş ve yatırım dünyası için Türkiye’nin önemli buluşma etkinliği olan “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nın 13’üncüsü bu yıl 15-18 Ekim 2015 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 5-6-7’nci hall’lerde gerçekleştirildi. “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce yatırımcıyı ve girişimciyi ağırladı.

İnşaat sektörünün 31 yıllık lider markası Demir İnşaat da bu önemli fuarda Beylikdüzü’nün çok özel lokasyonunda yükselen Demir Romance projesinin ve Büyükçekmece’nin en özel lokasyonunda hem göl hem de deniz manzarası ile fark yaratan Demir La Vida projesinin ticari alanlarını yatırımcılar ve girişimcilerle buluşturdu. Yatırımcı ve girişimcilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Demir İnşaat, iki projesinden yer almak isteyenlerle çok sayıda iş bağlantısı da kurdu.

Türkiye’nin ve sektörün önemli bir fuarı olan Bayim Olur Musun Fuarı’na katılarak yerli-yabancı yatırımcılar ve girişimcilerle buluşarak projelerinin tanıtımını yaptıklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, fuarda yaptıkları şöyle özetledi:

“Fuarda yer alan tek inşaat firması olarak hem markalara hem de yatırımcılara Beylikdüzü’nün en güzel lokasyonundaki ticari alanlarımızı sunduk. Demir Romance ve Demir La Vida projelerimizin ticari alanlarını fuarda tanıttık. Fuarda çok ciddi iş bağlantıları kurduk. Yatırımcılar ve girişimcilerle fuar sonrasında da görüşmek üzere el sıkıştık. Bu bağlantılarımızı önümüzdeki dönemde satışa dönüşeceğini düşünüyoruz.”

Temmuz ayında teslimlerine başlanan ve Eylül ayında gerçekleştirilen Işın Karaca konseri ile yaşamın başladığı Demir Romance projesinde 776 konut, 28 villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. İstanbul’un en büyük kent parkı Yeşil Vadi ile E-5 karayolunun kenarında konumlanan proje, yürüyüş ve bisiklet yolları ile bir çekim merkezi haline geliyor. Kendine ait otoparkları, iç ve dış terasları ile 6 metreye ulaşan tavan yüksekliği ile Demir Romance ticari üniteleri yatırımcısına kazandırmak için tüm donanıma sahip.

Toplam 5 blokta Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış 379 konut ve 29 ticari ünite ve bir otel projesinden oluşan Demir La Vida, 42 bin m2’yi aşan arsa üzerinde, 110 bin m2 inşaat alanına sahip. Projede, 62 bin 410 m2 satılabilir konut alanı, 19 bin 500 m2 satılabilir ticari alan bulunuyor.

Dünyaca ünlü markalar katıldı
Kendi ekosistemini yaratan franchising sektörü için büyük önem taşıyan fuara bu yıl 22.000 m2 alanda 400 marka katıldı. Tüm sektörleri franchise çatısı altında toplayan fuar, bu yıl da Ortadoğu, Balkanlar, ABD, Avrupa Birliği ve Türki Cumhuriyetlerden gelen yatırımcıları Türk markalarıyla buluşturdu. Ortadoğu’nun franchise konusunda lider kuruluşu Francorp Türk markalarıyla bir araya geldi.

Malezya Franchising Derneği, beraberinde getirdiği 10 markasıyla fuarda yerini aldı. Avrupa piyasasına hâkim, İngiliz danışmanlık firması How 2 Franchise in franchise uzmanı Rod Hindmarsh da fuara katıldı. İngiltere’de hizmet veren ve 20 yıllık tecrübesiyle öne çıkan The Franchise Company Türk markaları için İstanbul’a geldi. Avrupa Franchise Federasyonu’nun (EFF) her yıl düzenlenen toplantısı bu yıl fuar da gerçekleştirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181