Belek Theme Park 1 Temmuz'da açılıyor!
Rixos Grubu'nun ilk etabını 1.5 milyar liralık yatırımla Antalya Belek'te hayata geçirdiği Türkiye'nin en büyük eğlence parkı The Land of Legends Theme Park, 1 Temmuz'da misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Birinci etabı 401 odalı olan tesis, alışveriş merkezi, eğlence üniteleri ve su parkından oluşuyor.

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, bir yıldır turizm sektöründe sıkıntı yaşadığını hatırlatarak, "Ülkemizin bugün ve yarınına güveniyoruz. Burada toplamda 4 milyar liralık bir yatırım öngörüyoruz. Bu Türk turizmi ve Antalya'ya güvenimizin göstergesi" dedi.

YATIRIM ORTAKLARI YABANCI

Bu projede Dubai merkezli Emaar ile ABD Las Vegas'ta önemli organizasyonlara imza atan Franco Dragone'yle ortaklık kurduklarını açıklayan Tamince, "Ortaklarımızla çok başarılı bir konsept ortaya koyarak, 2-3 yıl içinde dünyanın çok önemli merkezlerinden biri haline gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Tamince, Emaar ile farklı projeler için de bir araya geldiklerini, bunu yakında açıklayacaklarım sözlerine ekledi. Tamince, iki ortak şirketin yatırım gücünün yanı sıra hitap ettiği kesimlerden de pazar olarak yararlanmak istediklerini söyledi. Tamince Emaar'ın bir merkezine Ortadoğu'dan 82 milyon ziyaretçi geldiğini, Franco Dragone gösterilerinin de Çin ve ABD ağırlıklı olmak üzere 100 milyonun üzerinde kişiye ulaştığına dikkat çekti.

Talat Öztuzsuz / Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181