Birevim Genel Merkez adres!
“Bir evim olsun.” diyen milyonlarca insanın hayatına dokunan Birevim Genel Merkez adres detaylarını sizler için araştırdık.

Birevim Genel Merkez adres detayları şu şekilde; Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Cad. No:2/A Ataşehir / İstanbul

Ev, arsa, işyeri gibi gayrimenkullerin faizsiz ve uygun maliyetli alınmasını sağlayan Birevim sunduğu farklı yöntemler ile ev almayı kolaylaytırıyor. Uygulamalar hakkında bilgi Birevim Genel Müdürlük adresinden alınabiliyor.

Birevim ev alma yöntemleri şöyle;
- Sıra tespitli yöntem
Faizsiz, vade farksız, kira yardımsız alınacak evin değeri ne kadar ise ödeme de okadar oluyor.
- Konut değer endeksli yöntem
Bu yöntem il müşterilerin teslim tarihi geldiğinde evlerinin değeri artıyor ve evlerini artan bu değer üzerinden alıyor.
- Birevim tamamen faizsiz ve hiç fark ödetmeden ev sahibi yapan yöntemi Türkiye'de mevcut ev alma yöntemleri arasında en uygun maliyeti sunuyor.
- Birevim'de sunulan imkanşar ile borç normalden kısa sürede bitiyor.
- Birevim'de 160 aya kadar taksit yapılabiliyor.
- Birevim'de teslim tarihi gelen müşteriler bekletilmeden evlerine taşınabiliyor.

Birevim Genel Merkez adres detaylarını sizler için derledik. Birevim adresi ve Birevim ev alma sistemi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gülay taner 3 yıl önce

ben gülay taner benim acil olarak 17 mayısta tapuda imza tarihim var benim herhalukarda paranın 17 mayıstan önce elime geçmesi gerekiyor yoksa tapu harcım ve kapora miktarım yanıcak benim durumumu genel merkez biliyor fakat bana herhangi bir dönuş yapmıyor mutlaka bana dönuş yapılıp bir acıklama yapılmasını istiyorum acilllllllllllllllllllllllll

banner182

banner181