Birevim hayalinizdeki eve kavuşturan yeni bir model geliştirdi!
Hayalinizdeki eve kavuşabilmek adına ev satın alma planları yapmaya başlayabilirsiniz. Türkiye’nin yeni nesil kredisiz, tasarrufa dayalı finansal ev alma çözümü Birevim, artık zorunlu bölgeler ya da inşaat planlarından kredisiz ev sahip olmak yerine, istediğiniz evi kendinizin seçtiği, yepyeni bir model ile sunuyor. Son dönemlerdeki konut alımında faizlerin yüksek seviyelere çıkmasıyla birlikte faizsiz ev alma sektörünün gayrimenkul piyasasında ciddi hareketlilik sağladığına dikkat çeken Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Biz evinizi Birevim olarak inşa etmiyoruz, Türkiye’nin herhangi bir yerinden seçebileceğiniz hayalinizdeki evi satın aldırıyoruz. Ev sahibi olma hayallerinize ortak olarak, küçük taksit imkanlarıyla gerçeğe dönüştürüyoruz” dedi.

Türkiye’nin her bölgesinden alıcıların istedikleri evi almalarının yolunu açan Birevim, tasarrufa dayalı finansal yöntemler ile ev sahibi olmak isteyen bireylere birbirinden özel avantajlar sunuyor.

Birevim; müşterilerine 480 kişiye kadar oluşturulan tasarruf programları sayesinde küçük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Peşinat zorunluluğunun olmadğı bu özel yöntemde borcunuz olması gerekenden erken bitiyor. Öte yandan bu yeni yöntem; kullanıcısına ek maliyet getirmediği gibi evinizi en uygun maliyetle alma imkanı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181