Birikimevim Diyarbakır şubesi açıldı!
Birikime dayalı faizsiz finansman yöntemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim,  bu bakış açısını Diyarbakır’a da taşıdı.  Bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerine kavuşturan Birikimevim, yeni şubesi Diyarbakır ile bölgesindeki vatandaşların birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.
 
Sürdürülebilir büyüme stratejiyle tasarrufa dayalı faizsiz finansman sektörünün dinamiklerini değiştiren Birikimevim, yoluna Diyarbakır’dan devam ediyor. Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim, katılımcılarını birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarına yardımcı oluyor.
 
“Hedefimiz Türkiye’nin her noktasında olmak”
Ev ve araç sahibi olmak isteyenlere sunduğu ve tercihlere göre şekillenen 3 farklı sistem ile bireylerin hayatlarına dokunan Birikimevim, 2020 yılsonunda Türkiye’nin her noktasında olma vizyonuyla hareket ediyor. İlk faaliyette başladıkları günden bugüne aynı stratejiyle hareket ettiklerini dile getiren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, sosyal vatandaşlık bakış açısıyla iş süreçlerini yönettiklerinin altını çizdi. Belirledikleri vizyon çerçevesinde bugün Diyarbakır’da olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Telli, “Yerli ve milli bir marka olarak ev ve araç sahibi olmak isteyen herkesi hayallerine kavuşturmak istiyoruz. Müşteri odaklı çalışmalarımız neticesinde yeni sistemler geliştiriyor, tüm gelir gruplarındaki bireylere hizmet ediyoruz.  Biz köklü geçmişimizden aldığımız güçle katılımcılarımıza daha yakın olmayı, onların beklentilerine daha hızlı cevap verme arzusundayız.  Bu farkındalıkla da bugün Diyarbakır olmak üzere yakın gelecekte Türkiye’nin farklı noktalarına Birikimevim’i taşıyacağız” dedi.  Telli, tüm şubelerde olduğu gibi Diyarbakır şubesinde de ev ve araç sahibi olmak isteyenler için en uygun çözümleri sunarak, onları hayallerine bir adım daha yaklaştırdıklarını belirti. Ulusal ve yerel basının ilgiyle takip ettiği açılış,  kurdele kesiminin ardından son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181