Birikimevim İstanbul Avcılar şubesi açıldı!
Tasarrufa dayalı faizsiz finansman yöntemiyle kişileri kendi birikimleriyle en uygun maliyetlerle ev ve araç sahibi yapan Birikimevim, her geçen gün arttırdığı şube sayısı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni şubesini İstanbul Avcılar’a açan Birikimevim, Türkiye’nin önemli noktalarındaki şubelerinde hizmet verirken 2020 yılında tüm Türkiye genelinde faaliyet göstermeyi hedefliyor.

Telli Grup’un 30 yıllık köklü geçmişini arkasına alarak sektörde ilk defa kamu bankası özelinde teminat mektubu vererek müşterilerini garanti altına alan Birikimevim,  her geçen gün şube sayısını artırarak daha çok insanı ev ve araç sahibi yapmayı hedefliyor.
 
Benimsediği özgün, ileri görüşlü, yenilikçi, sürdürülebilir değerlerini bu kez Avcılar’ın tam ortasında merkezi lokasyonuyla dikkat çeken İstanbul Avcılar şubesinde katılımcılarıyla buluşturacak olan Birikimevim, katılımcılarını birikim yapmaya yönlendirerek bireysel tasarrufla ev ve araç almalarının en proaktif yolunu sunuyor.  

“Amacımız tüm Türkiye’de olmak”
Nüfusun yoğun olduğu bölgelerde şubelerini konumlandırdıklarını belirten Telli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli, bu sayede daha çok bireye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.  Amaçlarının Türkiye’nin tüm illerinde şube açmak ve bu şubeler aracılığıyla daha çok kişinin hayallerini gerçekleştirmek olduğunu aktaran Osman Telli, “Tasarrufa dayalı faizsiz finansman sistemini aslına uygun şekilde ele alıp uygulayarak daha geniş kitlelere yaymayı hedefliyoruz. Ev ve araç alımlarının yanı sıra tüketicilerin işyeri, arsa ve iş makinesi gibi çeşitli finansman ihtiyaçlarına da çözüm sunuyoruz. Halkımızın bu yöntemi tanıması, finansman ihtiyaçlarını en uygun koşullarda karşılamalarını sağlayacaktır. Biz Birikimevim olarak yüzde 100 müşteri memnuniyetiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müşterilerimizin bizden beklentilerini iyi analiz ediyor, onların hayatlarındaki ‘mutluluğun’ ismi olmak istiyoruz. Bu vizyonumuzla şimdi de Avcılar’dayız.  Bizim hedefimiz çok net; Türkiye’nin önemli noktalarındaki şubelerimizle hizmet vermeye devam ederken, 2020 yılında tüm Türkiye genelinde faaliyet göstermek” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181