Bizim Evler Güzelce 120 ay 0.99 faiz oranı kampanyası!

İstanbul Büyükçekmece'de Güzelce Marinası manzarasına sahip olan Bizim Evler Güzelce projesinde 120 ay 0.99 faiz oranı kampanyası başladı. 

İhlas Yapı imzası ile inşa edilen Bizim Evler Güzelce projesinde 709 konut ve 111 ticari ünite yer alacak. 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan üç tip konut seçeneği bulunan İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce projesinde 60 bin metrekarelik alan peyzaja ayrıldı.

92 bin 293 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Bizim Evler Güzelce projesinde bisiklet yolu ve koşu parkuru, 2 adet sosyal tesis, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, çocuk oyun alanları, futbol, voleybol ve basketbol sahaları  oyun salonları, göl kafe, yürüyüş yolları, mescit, çok maksatlı salon ile kreş bulunacak.

Bizim Evler Güzelce projesi teslim tarihi? Tıklayınız.
Bizim Evler Güzelce örnek daire için tıklayınız.

 

Bizim Evler Güzelce kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181