Bizim Evler Güzelce'de alternatif vadeli ödeme planlarıyla satışlar devam ediyor!
Büyükçekmece bölgesinin en büyük projesi olarak öne çıkan ve eşsiz konumuyla yüksek yatırım potansiyeli taşıyan Bizim Evler Güzelce’de 455 bin 200 TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.

Güzelce’nin en gözde noktasında yükselen proje kesintisiz deniz manzarasıyla ve geniş peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. İhlas Yapı’nın fırsat kampanyası dâhilinde Bizim Evler Güzelce’de daire fiyatının yarısı peşin yarısı 2020’de veya alternatif vadeli ödeme planlarıyla satışlar devam ediyor.

Az katlı, yatay mimariye sahip Bizim Evler Güzelce sahile ve marinaya yürüme mesafesinde yer alıyor. E5 Otoyolu’nun yanında yer alan proje toplam 92.293 metrekare arsa üzerinde 709 konut ve bölgenin ticari merkezi olacak E5 cepheli 111 ticari üniteden oluşuyor. Kesintisiz deniz manzarasına hâkim bir noktada yükselen Bizim Evler Güzelce’de tamamı geniş ve ferah daire seçenekleri yer alıyor. 3 metrelik tavan yüksekliğine sahip daireler ve peyzaj alanları çocuklu ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

Necmi Çiçekçi / Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181