Bombaya ve yangına dayanıklı binalar hayat kurtarır!
Yeni oluşan dünya düzeninde, tüm sivil ve askeri yerleşim alanları terörist eylemlerin odağı haline gelmektedir. Ancak önceden alınmış yapısal önlemler sayesinde bina içinde oluşabilecek can ve mal kayıplarının giderilmesi mümkündür. Yapıların en zayıf noktaları ise kapılar ve cephelerdir. Dolayısıyla her tür yapının öncelikle cephesi ve giriş kapıları güçlendirilmelidir. Çuhadaroğlu tarafından tamamen kendi bünyesinde tasarlanan ve geliştirilen BomSTOP bombaya dayanıklı kapı ve pencere sistemi üretimi Beylikdüzü İstanbul Fabrikalarında geliştirilmektedir. BomStop kapı ve cephe sistemi, binaların bombalı saldırılara karşı güven duymasını sağlarken,aynı zamanda özel cam ve tutucu sistemleri ile yüksek oranda şeffaf alanlar sunmakta ve mimari gereksinimleri karşılayabilmektedir.

Kurşun geçirmez doğrama ile hayat kurtarın
Giderek artan tehlike ve tehdit unsurlarına karşı, binalarımızın güvenliği,öncelikle kapı,pencere ve giydirme cephelerimizin güvenlikleri ile sınırlı kalmaktadır.Güvenlik seviyesini artırmak,aynı zamanda Alüminyumun tüm avantajlarından faydalanmak istediğimizde,AR 83 kurşun geçirmez Alüminyum doğrama tüm bu ihtiyaçları karşılamaktadır.Yüzeyi sert eloksal kaplı,oldukça sert Alüminyum alaşımdan imal edilen zırh profilleri ile AR 83 Tabanca saldırılarından,G3 makinalı tüfek saldırılarına kadar çok geniş bir koruma sağlar.

Her binaya özgü saldırı senaryoları için özel çözümler
Muhtemel her türlü bombalı saldırıya özel çözümler üreten Çuhadaroğlu ürünlerinin ASTM ve EN standartlarına göre bombaya karşı dayanıklılık saha testleri,İngiltere’de uluslararası Advantica test laboratuarında başarı ile tamamlanarak sertifikalandırmıştır.Tüm mesafe testleri, yüksek güvenlik ve hasarsız koruma sınıflarında başarılı bir şekilde geçen ürünler ile farklı binalara özgü saldırı senaryoları için özel çözümlerde üretilmektedir

Yangına karşı güvenlik çok önemli
Özellikle savunma sanayi,ulaşım gibi konularının yanı sıra inşaat firmaları içinde yapılaşmada kullanılacak malzemenin önemi gittikçe artmaktadır.Yangın anında felaketin yayılma hızını 90 dakikaya uzatan zaman aralıklarında kullanılacak Alüminyum doğramalar can ve mal kaybını önlemeye yönelik en önemli konuların başında gelmektedir.62 yıllık tecrübe ile sektörün önde gelenlerinden Çuhadaroğlu,yangına karşı yaptığı bu çok özel üretimle güvenlik teknolojilerini yapılaşmadaki uzman uygulayıcısıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181