Btg İnşaat projelerinde 0,79 faiz oranı kampanyası!
İnşaat sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Btg İnşaat projelerinde 0,79 faiz oranı kampanyası başlattı. Btg İnşaat tarafından satışa sunulan tüm projelerde geçerli olacak kampanya ile ko nut alıcılarına kolay ödeme seçenekleri sunuluyor. 0,79 faiz oranı kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin Btg İnşaat'ın satış ofisine giderek projeler hakkında detaylı bilgiler alması gerekmektedir.

BTG İnşaat devam eden projeler listesi şu şekilde;

​Nevata Ataevler
Btg İnşaat imzası ve Belsa Yapı işbirliği ile yükselen Nevata Ataevler projesi toplam 4 blok ve 84 daireden oluşuyor. 3+1 normal daire, 3+1 bahçe dubleks ve 3+1 çatı dubleks ve 4+1 bahçe dubleksi bulunan proje kullanışlı daire tiplerinin yanı sıra zengin sosyal donatı alanları da bulunuyor. Nevata Ataevler fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Neta Balat
Btg İnşaat ve Belsa Yapı imzası ile hayata geçirilecek Neta Balat projesi Nilüfer Balat'ta konumlandırılacak. 64 daireden oluşacak projede kapalı havuz, fitness salonu ve kapalı çocuk oyun alanı gibi sosyal alanlar planlanıyor. 2 bin 861 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 bloğun yer alacağı Neta Balat projesinde 3+1 normal daire ve 3+1 dubleks daireler planlanıyor. Neta Balat fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Btg İnşaat İnventum
3 blokta 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Btg İnşaat İnventum projesinde normal daire, dubleks daire ve bahçe kat dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Akıllı ev sistemi yer alan Btg İnşaat İnventum projesi açılır-kapanır yüzme havuzu, bay-bayan giyinme ve soyunma odası, bay-bayan duş alanları, fitness, sauna, kapalı otopark, siteye kartlı giriş çıkış sistemi, çocuk parkı ve gölet alanı bulunuyor. Btg İnşaat İnventum teslim tarihi ve fiyatları Tıklayınız.

​Beşevler Trio Live
5 bin 586 metrekare alanda inşa edilen Beşevler Trio Live projesinde 2+1,  3+1, 4+1 normal daire seçeneklerinin yanı sıra 3+1 ara ve köşe dubleks ile 4+2 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Açılır-Kapanır yüzme havuzu, yapay gölet, sauna, basketbol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş yolları ile zengin bir sosyal donatı alanına sahip Beşevler Trio Live projesinde dairelerin büyüklükleri 175 metrekare ila 370 metrekare arasında değişiyor. Beşevler Trio Live nerede? Tıklayınız.

Epik Smart Loft
1+1 köşe daire, 1+1 ara kat daire ve penthouse daire tiplerinin yer aldığı Epik Smart Loft projesi Nilüfer 23 Nisan mahallesinde konumlandırılıyor. Kapalı havuz, kapalı otopark, fitness center, sauna ve akıllı ev sisteminin yer alacağı Epik Smart Loft projesinde 2 adet müzik stüdyosu, squash alanları, lobi, tam güvenlik hizmeti ve housekeeping hizmeti gibi zengin donatı alanları ve hizmetler bulunacak. Epik Smart Loft nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181