BUDO 29 Şubat'ta e-bilete geçiyor!
Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), zamandan ve basılı kağıtla arşivleme maliyetinden tasarruf etmek için 29 Şubat itibarıyla "e-bilet" uygulamasına başlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Nisan 2014'te "e-fatura", Ocak 2015'te "e-defter"e geçilen BUDO'da, "e-bilet" için Ağustos 2015'te sözleşme imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (BURULAŞ), e-bilet projesini 29 Şubat'ta hizmete alarak, BUDO'da uygulamaya geçirecek. BUDO'nun ardından, teknik hazırlıkların tamamlandığı BURULAŞ Havacılık'ta da e-bilet sistemi devreye alınacak.

BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, e-bilet sürecinde mutlu sona yaklaştıklarını, bu sistemle dijital dünyada bir diğer hedeflerini daha gerçekleştireceklerini belirtti. Fidansoy, e-biletle, ikinci nüsha biletlerin bastırılması ve arşivlenmesine ihtiyaç kalmayacağını kaydetti.

Uygulamayla BURULAŞ'ın hem zamandan hem de basılı kağıtla arşivleme maliyetlerinden tasarruf edeceği de bildirildi. 

TRT Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181